lördag 17 oktober 2009

Bio

Idag var vi på bio och såg nya "Spöket Laban". Det var förhandsvisning så vi fick ta oss ända till Park. Det var jättetrevligt, men mycket meck förstås.
Vi tänkte att vi skulle äta lite godare lunch innan, så vi åkte till söderhallarna och åt på medelhavs deli där, supergod mat som inte är dyr. Men tyvärr somnade Hugo på T´s axlar precis innan vi kom fram, så han fick ingen lunch. Turligt nog hade han tjatat till sig en stor flaska välling innan vi åkte hemifrån.
Det var väl både bra och dåligt att han sov, bra så att han inte somnade på bion och dåligt eftersom han är tung och vi hade skippat vagn och för att han inte fick någon lunch...
Men bion var iaf trevlig, min syster var med också, och Hugo verkade gilla filmen (inte så otippat eftersom han gillar de andra men iaf) och att få festis och äta popcorn. Sedan somnade Hugo på bussen på väg hem, så T fick släpa hela vägen hem också. Mamma passade Oscar när vi var på bion, och det hade gått jättebra, han hade sovit hela tiden.

Nu har vi ätit "svenne-middag" bestående av pommes frites, fläskkarré och bearnaisesås, och T ska iväg och hyra en film strax.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar